Grenke intra pe piata din Romania

Incepand de anul acesta, grupul GRENKE este prezent pe piata din Romania prin reprezentanta directa Grenke Renting. GRENKE este un grup independent infiintat in anul 1978 in orasul Baden-Baden din Germania ce ofera solutii de renting, leasing, banking si factoring pentru 24 de tari Europene.

 

Compania Grenke Renting este prezenta in Romania din anul 2007, functionand in sistem de franciza pana la preluarea de catre Grupul Grenke in vara acestui an. Decizia de a prelua franciza din Romania reprezinta confirmarea evolutiei pozitive inregistrate pe piata locala si  vizeaza consolidarea operatiunilor grupului in Europa Centrala si de Est.

 

Grenke Renting este un furnizor de servicii financiare adaptate nevoilor personalizate ale companiilor, in functie de mediul in care activeaza. Pentru a evita blocarea resurselor financiare in achizitia echipamentelor IT, Grenke ofera solutii de finantare pentru inchirierea echipamentelor necesare. Pana in acest moment, compania a incheiat peste 1.500 de contracte de inchiriere in valoare de peste 18 milioane de Euro. Sucursala din Romania este condusa de Liviu Banulescu si are in prezent 9 angajati.

 

Serviciile Grenke Renting se adreseaza companiilor de dimensiuni mici si medii carora le ofera beneficii precum: acces la tehnologii de ultima generatie, plata chiriei in paralel cu utilizarea produselor, posibilitatea planificarii usoare a costurilor pe termen lung si mai ales pastrarea lichiditatilor companiei.